Contact

< art_connections@yahoo.com >


marți, 4 martie 2014

Art Connections 2014


 Priectul de arta contemporana Art Connections continua anul acesta cu trei expozitii in Germania, Franta si Ungaria.
Prima expozitie din cadrul proiectului va avea loc in Germania, la Nürnberg, urmand alte doua expozitii in Franta si Ungaria. Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Braşov si al Primariei Nürnberg.
 Anul acesta nu va fi organizata o expozitie in Brasov.

            Tema primei expozitii, din Germania este “ True self / Personalitate “ . Expozitia din Nürnberg, Germania se va desfasura la Centrul Cultural al Municipalitatii Nürnberg.  In prima saptamana a expozitiei ( incluzand montarea expozitiei si vernisajul) vor fi prezenti in orasul Nürnberg   un reprezentant al artistilor si un reprezentant al primariei Brasov. Ca si anul trecut expozitiile se adreseaza artistilor din „Atelier 35+”.

Criteriile de participare la selecţia artistilor din Braşov pentru editia 2014 sunt următoarele:

 - participanţii trebuie să locuiască în Braşov în prezent sau să fie născuţi în Braşov

- să aibă varsta cuprinsă între 22 si 39 de ani

- participarea este deschisa persoanelor care au absolvit o facultate si care nu sunt studenti in prezent.
  Anul acesta participarea la expozitiile in celelalte orase va fi deschisa si altor artisti in afara participantilor la expozitia din 2013 din Brasov. 
 
Asteptam propunerile voastre sub forma de fotografii ale lucrarilor cu tema pe adresa de mail  art_connections@yahoo.com  pana in data de 14 aprilie. Imediat dupa aceasta data lucrarile vor fi trimise in Nurnberg unde expozitia va fi deschisa timp de o luna. Ulterior lucrarile vor fi trimise la Brasov si returnate artistilor. Lucrarile trebuie sa fie realizate de catre artisti in aceasta perioada sau sa fi fost realizate in ultimul an calendaristic. 

Fiecare artist poate participa cu mai multe propuneri / lucrari. Lucrarile pot fi realizate in orice mediu artistic , anul acesta fiind admise si lucrarile de fotografie. Tinand cont de faptul ca lucrarile artistilor brasoveni vor fi transportate par avion , greutatea acestora nu trebuie sa fie mare. O varianta ideala pentru lucrarile realizate pe panza sau hartie este sa se poate transporta rulate, sa aibe fixate baghete in partile superioara si inferioara si sa fie expuse in felul acesta, fara sa fie inramate. In felul acesta nu trebuie sa va limitati la dimensiuni mici. Daca sunt inramate lucrarile trebuie sa nu depaseasca 40 X 50 cm. 

Cei care s-au inscris vor fi anuntati pe pe e-mail în ceea ce priveste admiterea / respingerea propunerii. Daca aveti intrebari scrieti-ne pe adresa art_connections@yahoo.com.